Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Ρομαντική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας! [vids]

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης περνούν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους. Δεν έχουν σταματήσει να κάνουν ταξίδια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ενώ απολαμβάνουν πολλές οικογενειακές εξορμήσεις. Κάνοντας μικρά διαλείμματα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις χαίρονται την παρέα των παιδιών τους αλλά και ο ένας του άλλου. Σε μια από τις πρόσφατες βόλτες τους βρέθηκαν στο πολύβουο και πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους έγιναν για λίγο τουρίστες στην πόλη που μένουν τα τελευταία χρόνια!

Δεν παρέλειψαν να μοιραστούν και κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους δείχνοντας πώς περνούν ένα από τα πιο χαλαρά τους Σαββατοκύριακα. Λίγο πριν ο frontman των Onirama ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του με το δυναμικό συγκρότημα στο κέντρο Αθηνών.

Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης ετοιμάζει μαζί με τους Onirama το νέο τους τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

https://www.instagram.com/p/Bh3xrlKhEOX/?taken-by=thodorismarantinis_official

Όσο για τη Σίσσυ, συνεχίζει να δίνει την προσοχή της στις συλλογές των ρούχων που υπογράφει αλλά και στη νέα της αγάπη με το YouTube.

View this post on Instagram

Sunday Magic ✨

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

Read More

And More