Θοδωρής Μαραντίνης: Το πολυσυζητημένο video με τις γυμνές σκηνές που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης πρωταγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερο video art που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου. Ο ανατρεπτικός frontman των Onirama μας δείχνει ένα διαφορετικό προφίλ από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θαυμαστές του!

Το πολυσυζητημένο video του τραγουδιού “Μεθυσμένο τατουάζ” έχει γίνει ήδη το πιο hot θέμα στο διαδίκτυο και όχι άδικα! Ο Θοδωρής εμφανίζεται γυμνός σε αρκετές σκηνές και με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου μας παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Από τα πρώτα λεπτά κυκλοφορίας του έχει γίνει viral με πολλούς επώνυμους και όχι μόνο να το μοιράζονται στα social media τους με #MethismenoTatouaz και #lovegoesviral. Άλλωστε το τραγούδι, από το τελευταίο ομώνυμο album του δυναμικού συγκροτήματος, πραγματεύεται την αγάπη και τα δυνατά συναισθήματα που δημιουργεί.

Με το συγκεκριμένο video το “Μεθυσμένο τατουάζ” καταφέρνει να γίνει σημείο αναφοράς!

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό project που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. “Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε συμφιλιωμένοι με το σώμα μας”, υποστήριξε ο Θοδωρής σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Τατιάνα, αναφερόμενος στις γυμνές σκηνές. “Δεν στήριξα την καριέρα μου ποτέ στην πρόκληση”, εξήγησε. (δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη)

Read More

And More