Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδελφός της Μενεγάκη πέρασε τις γιορτές… μαζί με την Αντωνία Καλλιμούκου!

Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδελφός της Μενεγάκη πέρασε τις γιορτές… μαζί με την Αντωνία Καλλιμούκου! | tlife.gr
Μετά την αινιγματική φωτογραφία των Χριστουγέννων (δες εδώ), ο Θοδωρής Μισόκαλος και η Αντωνία Καλλιμούκου ποζάρουν αγκαλιά στην αλλαγή του χρόνου και τα σχόλια για το νέο ζευγάρι της πόλης δεν σταματούν στο διαδίκτυο. Η χημεία άλλωστε, ανάμεσα στον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη και την νεαρή παρουσιάστρια είναι ολοφάνερη και οι δυο τους δεν κρύβονται!
Έτσι, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αλλά και δυο μέρες μετά… η Αντωνία και ο Θοδωρής ανέβασαν στο instagram φωτογραφίες από την Πρωτοχρονιά που πέρασαν με φίλους, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για το 2016! Οι δυο τους φρόντισαν να πουν πως πέρασαν τις γιορτές με φίλους, αλλά φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, κάνοντας όλους όσους τους γνωρίζουν να μιλούν για ένα μεγάλο… έρωτα!

Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, ειρήνη και πρόοδο. Ο κόσμος ανήκει στα παιδιά, στη φύση, στους έρωτες… Σε ανθρώπους που σε κοιτούν στα μάτια και αραδιάζουν Αλήθειες, σε υποσχέσεις που τηρήθηκαν, σε ηλικιωμένους που βγάζουν από τα κουτιά την Σοφία που γυρνάει τον λαιμό της μέχρι 270 μοίρες. Στα Γράμματα, στις Τέχνες, στα παθιασμένα φιλιά, στις αγκαλιές του πατέρα και της μάνας… Ο κόσμος είναι μια υδρόγειος κάτω από το μαξιλάρι όλων όσων παλεύουν για κάτι καλύτερο, στα όνειρα, στις ευχές, στις θυσίες με γενναιότητα, στον αλτρουισμό, στις κατακόκκινες καρδιές και τα λευκά γιασεμιά… Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους ! #love #friends #2016 #party

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις
READ more