Θοδωρής Ρουσόπουλος – Μάρα Ζαχαρέα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση [pics]

Το TLIFE έγινε 8 χρόνων και γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτυ γεμάτο λάμψη, επώνυμες παρουσίες, μουσική,  και πολλές πολλές εκπλήξεις… Η οικοδέσποινα Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος υποδέχτηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Galaxy Room στον 13ο όροφο του Hilton Athens τους λαμπερούς καλεσμένους τους για μια μεγάλη γιορτή! Δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή τη βραδιά η Μάρα Ζαχαρέα και Θοδωρής Ρουσόπουλος. Το ζευγάρι διατηρεί πολλά χρόνια φιλίας με τους οικοδεσπότες του party και μοιράστηκαν αυτή τη χαρά.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις φωτογραφίες από το party

Είναι από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα αν και είναι και οι δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους της ενημέρωσης. Οι κοσμικές εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες και συνήθως επιλέγουν να είναι οικογενειακές έξοδοι.

Όταν χρειάζεται όμως δεν αρνούνται να βρεθούν σε εκδηλώσεις που οργανώνουν οι φίλοι και συνεργάτες τους, Μία απο αυτές ήταν και το party για τα 8 χρόνια TLIFE.

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μακρής, Πέτρος Χόντος

Read More

And More