Θοδωρής Ρουσόπουλος – Μάρα Ζαχαρέα: Το άγνωστο ταλέντο της κόρης τους!

Τα δυο παιδιά τους είναι η αδυναμία τους και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και την Μάρα Ζαχαρέα που είναι πάντα πολύ περήφανοι για τον Βασίλη και την Άννα τους. Η κόρη τους μάλιστα που έγινε πια 15 χρόνων δεν σταματά να τους εκπλήσσει.
Η όμορφη Άννα είναι μαθήτρια λυκείου, της αρέσει ο αθλητισμός και πρόσφατα την είδαμε να συνοδεύει την διάσημη μητέρα της σε επίσημη έξοδο (δες εδώ). Οι δυο τους μάλιστα, μοιάζουν πολύ και συχνά πυκνά κάνουν κοινές βόλτες, πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, εκτός από τη φινέτσα και το γούστο της μητέρας της η Άννα έχει κληρονομήσει και ένα από τα ταλέντα της.

Και όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του Secret, αυτό είναι το ταλέντο στη ζωγραφική. Η Μάρα Ζαχαρέα είναι πολύ καλή στο σχέδιο, αν και δεν έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό αυτό το χόμπι της. Ωστόσο και η κόρη της φαίνεται πως βαδίζει στα βήματά της, αφού λένε πως έχει ιδιαίτερη κλίση στα εικαστικά και της αρέσει πολύ να ζωγραφίζει ασπρόμαυρα τοπία. Και που ξέρεις μπορεί μεγαλώνοντας να ασχοληθεί με το σχέδιο και τις Καλές Τέχνες…

Read More

And More