Θοδωρής Θεοδωρόπουλος – Allia Al Rufai: Έγιναν γονείς! Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και η Ινδή σύζυγος του, Allia Al Rufai, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Το γνωστό μοντέλο και η καλλονή σύζυγος του υποδέχτηκαν στον κόσμο πριν λίγες ημέρες τον καρπό του έρωτά τους, ενώ το πρωί της Κυριακής πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψαν σπίτι με το νεογέννητο μωράκι τους.

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος δημοσίευσε στα Instagram Stories του την πρώτη φωτογραφία του παιδιού του, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, γράφοντας το τρυφερό μήνυμα: «Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα».

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είχε δηλώσει πριν τρία χρόνια για την Allia Al Rufai στο περιοδικό Omikron: «Είναι αυτό που έψαχνα πάντα. Κατά 99,9%, τουλάχιστον. Θέλω να κάνω οικογένεια, να γίνω πατέρας και πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που μου ταιριάζει. Έγινα 37 ετών, νιώθω ότι ωρίμασα, ξέρω τι θέλω πια.

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα έβλεπα τους γονείς μου πάντα καλά και ερωτευμένους, λες και γνωρίστηκαν πριν μία εβδομάδα. Έμειναν μαζί, μέχρι να φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου, 42 ολόκληρα χρόνια. Σαν μικρά παιδιά! Αυτό είναι ένα πρότυπο, ένα μοντέλο οικογένειας που το έχω βαθιά μέσα μου».

Να σας ζήσει!

Read More

And More