Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Παντρεύτηκε την Ινδή σύντροφό του την Κυριακή και δεν το έμαθε κανείς! [pic]

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και η σύντροφός του, Allia Al Rufai, παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανείς. Το 38χρονο μοντέλο και 33χρονη στυλίστρια, η οποία έχει καταγωγή από την Ινδία, την Αίγυπτο και την Αγγλία, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή, στο Λιμένι Λακωνίας.

«Ο γάμος είναι στα πολύ άμεσα σχέδια μας. Την συγκεκριμένη στιγμή φαντάζομαι ως την ωραιότερη μέρα της ζωής μου σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας με ανθρώπους που αγαπώ», είχε δηλώσει ο πρώην παίκτης του Survivor 2 σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όπως έχει εξομολογηθεί, μάλιστα, ο Θοδωρής, με το που είδε την Allia ένιωσε πώς ήταν η κατάλληλη γυναίκα για να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια και να κάνουν παιδιά στο άμεσο μέλλον, όσο για τα χαρακτηριστικά της που ξεχωρίσει, ο ίδιος είχε επισημάνει: «Τα μάτια, λένε, είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Η καθαρότητα του βλέμματός της και η καλοσύνη της με έκαναν να την ερωτευτώ. Είναι ένας πολύ ευγενικός και σπάνιος άνθρωπος».

Τα χαρμόσυνα νέα τα αποκάλυψε ο ίδιος δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε με την αγαπημένη του μετά την τελετή, χωρίς όμως να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο. Κάποιοι followers του, όμως, που γνώριζαν τι συνέβη, έσπευσαν να του ευχηθούν συγχαρητήρια για τον γάμο του.

Απόλυτα ταιριαστοί και πολύ στιλάτοι πόζαραν με φόντο τη θάλασσα.

Read More

And More