Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Πήγε βόλτα με την Ινδή καλλονή σύντροφό του και συνάντησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! [pics]

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είναι full in love και δεν το έκρυψε ποτέ! Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια με την καλλονή Allia Al Rufai, η οποία κατάγεται από την Ινδία. Ο πρώην Μαχητής δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την νεαρή σύντροφό του, με την οποία μάλιστα θέλει να ξεκινήσει οικογένεια. Η όμορφη Allia είναι στυλίστρια και σύμβουλός μόδας και του έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά!

“Η Allia είναι μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή που την είδα, είπα ότι με αυτή την κοπέλα θέλω να κάνω οικογένεια. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Ανυπομονώ να τη δω και να μετακομίσει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα», είχε δηλώσει κατά την διάρκεια επάθλου επικοινωνίας στο Survivor.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” το ερωτευμένο ζευγάρι σε μία από τις βόλτες του στη Γλυφάδα. Η νεαρή Allia βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και έτσι ο Θοδωρής βρήκε ευκαιρία να βγουν και να περάσουν όμορφα. Μάλιστα, κάποια στιγμή συνάντησαν και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία συχνάζει  στα νότια προάστια. Ο πρώην Μαχητής χαιρέτησε την πρώην Διάσημη παίκτρια και έκατσαν λίγο μαζί για να πουν τα νέα τους, μετά την επιστροφή τους από τον Άγιο Δομίνικο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More