Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Βόλτα στη Γλυφάδα με την Ινδή σύντροφό του, Allia Al Rufai! [pic]

Τρία χρόνια σχέσης συμπληρώνουν ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος με την σύντροφό του, Allia Al Rufai, και συνεχίζουν να είναι full in love. Το 38χρονο μοντέλο και 33χρονη στυλίστρια, η οποία έχει καταγωγή από την Ινδία, την Αίγυπτο και την Αγγλία, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και, μάλιστα, το καλοκαίρι αναμένεται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Ο γάμος είναι στα πολύ άμεσα σχέδια μας. Την συγκεκριμένη στιγμή φαντάζομαι ως την ωραιότερη μέρα της ζωής μου σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας με ανθρώπους που αγαπώ», είχε δηλώσει ο πρώην παίκτης του Survivor 2 σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο Θοδωρής, με το που είδε την Allia ένιωσε πώς ήταν η κατάλληλη γυναίκα για να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια και να κάνουν παιδιά στο άμεσο μέλλον. «Είναι κάτι το οποίο θέλω πάρα πολύ», είχε εξομολογηθεί.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι στη Γλυφάδα, όπου έκαναν βόλτα και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν τον περίπατό τους πιασμένοι χέρι-χέρι, ενώ ήταν ντυμένοι casual και έδειχναν πολύ ταιριαστοί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More