Θοδωρής Ζαγοράκης – Ιωάννα Λίλη: Απόδραση με τα παιδιά τους στο νησί των ανέμων! [pics]

Μπορεί ο χειμώνας που πέρασαν να ήταν δύσκολος λόγω καραντίνας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης όμως και η Ιωάννα Λίλη έκαναν την πρώτη καλοκαιρινή απόδρασή τους στο νησί των ανέμων και χαλάρωσαν πλάι στο κύμα. Ο Ευρωβουλευτής και η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τα δυο παιδιά τους, την Μαρία και τον Ιωάννη έφυγαν για διακοπές στη Μύκονο και είναι στα καλύτερά τους.

Με δεδομένο ότι ακόμη, η Μύκονος δεν έχει γεμίσει με τουρίστες, μιας και λόγω κορονοϊού, η επίσημη έναρξη του τουρισμού έγινε την πρώτη Ιούλη, όλη η οικογένεια χαλάρωσε και απόλαυσε όμορφες στιγμές στο νησί. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τσάκωσε όλη την οικογένεια να κάνει τις βόλτες της στα γραφικά και… άδεια Ματογιάννια, ενώ και η Ιωάννα Λίλη μας έδωσε μια γεύση από την καλοκαιρινή απόδρασή της, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Στις φωτογραφίες από τη βραδινή βόλτα βλέπουμε τον Θοδωρή Ζαγοράκη να περπατά μαζί με την κούκλα κόρη του Μαρία, που έχει μεγαλώσει πια πολύ, ενώ η Ιωάννα Λίλη περπατούσε μαζί με τον μικρότερο της οικογένειάς, τον Ιωάννη.

Δες φωτογραφίες:

Θοδωρής Ζαγοράκης με την κόρη του Μαρία

Ιωάννα Λίλη με τον Ιωάννη

Και οι βόλτες συνεχίζονται!

 

Read More

And More