Θοδωρής Ζαγοράκης – Ιωάννα Λίλη: Μαζί στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου στη Ρόδο!

Στην όμορφη Ρόδο βρέθηκαν πριν λίγες μέρες η Ιωάννα Λίλη με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατία Θοδωρή Ζαγοράκη και έδωσαν το «παρών» στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ρόδου στο Αμφιθέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου “Μελίνα Μερκούρη”! Το γνωστό ζευγάρι, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο νησί των Ιπποτών και έκανε λίγες και καλές κοσμικές εμφανίσεις.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης που σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στο Στρασβούργο για να αναλάβει τα καθήκοντά του στο Ευρωκοινοβούλιο και η σύζυγός του Ιωάννα Λίλη που ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, αφιέρωσαν τις διακοπές τους στα παιδιά τους και έκαναν μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά.

Το ταξίδι, μάλιστα στη Ρόδο συνοδεύτηκε από την παρουσία τους στην ορκωμοσία του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη στη Ρόδο.  Ο νέος δήμαρχος Ρόδου, δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή που του έκαναν οι δημότες του εκλέγοντάς τον και υποσχέθηκε να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του έτσι ώστε η Ρόδος, να αποκτήσει ξανά την αίγλη του παρελθόντος.

Μαρία Σπυράκη, Ιωάννα Λίλη, Θοδωρής Ζαγοράκης

Στη τελετή της ορκωμοσίας παραβρέθηκαν επίσης ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Θοδωρής Ζαγοράκης, οι βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη, Γιάννης Παππάς και Νεκτάριος Σαντορινιός, o Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο τέως βουλευτής Δημήτρης Γάκης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, ο πρώην νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Παρασκευάς, οι πρώην δήμαρχοι Ρόδου Μάνος Κόκκινος, Σάββας Καραγιάννης και Στάθης Κουσουρνάς, η σύζυγος του αείμνηστου πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, καθώς επίσης και πολλοί συγγενείς και φίλοι του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη, που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα, για να ευχηθούν στο νέο Δήμαρχο αλλά και το νεοσύστατο Δημοτικό Συμβούλιο για το νέο τους ξεκίνημα.

Ιωάννα Λίλη, Θοδωρής Ζαγοράκης, Μελίνα Ασλανίδου

Η τελετή πλαισιώθηκε από ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες Γιώργο Χατζηνάσιο και Γιώργο Θεοφάνους. Η μουσική έναρξη της βραδιάς έγινε ιδανικά με την μελωδική φωνή της Φωτεινής Δάρρα να ερμηνεύει το τραγούδι “Μια Πόλη Μαγική” του Μάνου Χατζηδάκη, ενώ στο φινάλε συναντήθηκε επί σκηνής με την παιδική και μεικτή χορωδία του νησιού καθώς και με την Φιλαρμονική Ρόδου.

Δες φωτογραφίες:

 

Ιωάννα Λίλη, Εύη Καμπουράκη, Θοδωρής Ζαγοράκης

Αντώνης Καμπουράκης, Ιωάννα Λίλη, Θοδωρής Ζαγοράκης, Μελίνα Ασλανίδου

Μαρία Σπυράκη, Ιωάννα Λίλη, Θοδωρής Ζαγοράκης, Μελίνα Ασλανίδου

Read More

And More