Θολό το τοπίο στον ΑΝΤ1 για την Σταματίνα!

Κάτι παραπάνω από… θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της συνεργασίας της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον ΑΝΤ1. Βλέπετε, η αιφνιδιαστική μεταγραφή του ζεύγους Λιάγκα – Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου εννοείται πως αλλάζει όλα τα δεδομένα,αλλά και τις ισορροπίες!

Με άλλα λόγια; Η Σταματίνα είναι πολύ πιθανό να είναι μία από τις… παράλευρες απώλειες που μπορεί να προκαλέσει αυτή η μεταγραφή. Οπως ίσως φαντάζεστε, από την στιγμή που η καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1 θα… αναστηθεί και θα ανανεωθεί εκ ΄βάθρων και το κλασικό πρωινάδικο θα επιστρέψει στο πόστο του, είναι σαφές πως δεν υπάρχει πλέον θέση στο πρωινό, καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το “FThis TV”!

Ετσι, προκύπτουν διάφορα ερωτήματα. Το “FThis” θα μεταφερθεί και πάλι το απόγευμα οπότε και η Σταματίνα θα παραμείνει κανονικά στην θέση της ; Η΄μήπως το “FThis” κοπεί εντελώς και δοθεί στην νεαρή παρουσιάστρια η παρουσίαση κάποιου άλλου φορμά ή κάποιου νέου τηλεπαιχνιδιού; Βέβαια, είναι πολύ μεγάλη και η πιθανότητα να μην συμβεί τίποτα απ ΄όλα αυτά και η Σταματίνα να βρεθεί εκτός προγράμματος ΑΝΤ1.

Φυσικά ακούγεται έντονα και το σενάριο στην περίπτωση που η Σταματίνα μείνει χωρίς εκπομπή, μήπως ενταχθεί στο δυναμικό της εκπομπής του Γιώργου και της Φαίης, αλλά κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μόνο ένα σενάριο. Για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι, πως η Σταματίνα βρίσκεται μετέωρη, χωρίς να ξέρει αν από Οκτώβρη θα έχει στα χέρια της κάποια εκπομπή.

Σύμφωνα δε με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Σταματίνα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο και σε φιλικό κλίμα είχε ένα αρκετά μεγάλης διάρκειας ραντεβού. Φυσικά ο Γιάννης Λάτσιος δεν της αποκάλυψε τίποτα για τα πρωινά σχέδια που κατέστρωνε ,όμως, φρόντισε να της πει ότι το κανάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένο μαζί της και ότι ενόψει νέας σεζόν το όνομά της είναι στα πλάνα των υπευθύνων του καναλιού.

“Η αλήθεια είναι αυτή. Ο ΑΝΤ1 έχει μείνει ευχαριστημένος με την Σταματίνα, η Σταματίνα είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα με τα οποία υπάρχουν άριστες σχέσεις και όλοι θα θέλαμε να πάει αυτή η συνεργασία παρακάτω. Ομως, έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα στο καθημερινό, πρωινό μας πρόγραμμα, κανείς δεν μπορεί αυτή την στιγμή να πει με βεβαιότητα πως ξέρει το τι ακριβώς θα γίνει τελικά με την Σταματίνα. Θα δούμε…”, λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου στο “TLIFE”, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όλο το παραπάνω ρεπορτάζ.


Read More

And More