“Θρίλερ” με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου – Ούτε η οικογένειά της δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί της!

“Θρίλερ” με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου – Ούτε η οικογένειά της δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί της! | tlife.gr

Σε “θρίλερ” έχει εξελιχθεί η οικειοθελής αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor. Οι ανατροπές δεν σταματούν στον Άγιο Δομίνικο και μετά την είδηση της οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το παιχνίδι, οι φανατικοί θαυμαστές του Survivor έχουν αναστατωθεί.

Δεν είναι όμως οι μόνοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η οικογένεια της Ειρήνης Παπαδοπούλου έχει επίσης αναστατωθεί. Ο αδελφός της που ζει στη Γερμανία και η μητέρα της που βρίσκεται μαζί του για τις γιορτές του Πάσχα, δεν έχουν καταφέρει να μιλήσουν ακόμη με την γνωστή τραγουδίστρια. Τα τηλεφωνήματα από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα πέφτουν “βροχή”, όμως η οικογένεια της Ειρήνης δεν γνωρίζει ακόμη κάτι για τις εξελίξεις στο Survivor, ούτε φυσικά και το λόγο που οδήγησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως: “Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν άντεξε τις πιέσεις. Παρά το γεγονός ότι μίλησε και με τον ψυχολόγο της εκπομπής, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει”.

READ more

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου