Θρίλερ με την εξαφάνιση αθλητικού παράγοντα στο Πόρτο Ράφτη

Από τις 31 Μαρτίου αγνοείται ο 48χρονος Κώστας Κολιαβασίλης, αθλητικός παράγοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα «ΜΑΡΚΟ».

Με την εξαφάνιση του ασχολήθηκε χθες η εκπομπή Φως στο τούνελ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκαλύφθηκε πως ο 48χρονος παγιδεύτηκε στα δίχτυα παρατραπεζικού κυκλώματος που τον πολιορκούσε τον τελευταίο καιρό, για να επενδύσει άγνωστο που, τα χρήματα του ύψους 300 χιλιάδων περίπου ευρώ.

Ο 48χρονος πριν εξαφανιστεί είχε αποκαλύψει στην αδελφή του και σ’ ένα φίλο του ότι θα συναντούσε μία παρέα, ανάμεσα τους κάποιον Δημητρίου αγνώστων λοιπών στοιχείων, στο Πόρτο Ράφτη για να του παραδώσουν ομόλογα από τις επενδύσεις.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το Σάββατο 31 Μαρτίου γύρω στις έξι και μισή το απόγευμα η σύντροφος του και η κόρη της που έμεναν μαζί του, τον άκουσαν να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο και να λέει: «Εντάξει φίλε, έρχομαι…». Ένα τέταρτο περίπου μετά, επιβιβάστηκε στο μαύρο OPEL Astra αυτοκίνητο του, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΥΖ 5822. Γύρω στις 18.50, μία φίλη του τον είδε να βγαίνει απ’ το Μαρκόπουλο και να κατευθύνεται προς το Πόρτο Ράφτη.

Στους συγγενείς και φίλους που τον περίμεναν σ’ ένα φιλικό γλέντι, είχε πει πως θα επιστρέψει απ’ το ραντεβού του σε περίπου μία ώρα. Όταν η ώρα πέρασε, τον καλούσαν στο κινητό του τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Γύρω στις δώδεκα και μισή μετά τα μεσάνυχτα, το κινητό τηλέφωνο του έκλεισε. Την άλλη μέρα συγγενής της συντρόφου του, βρήκε το αυτοκίνητο του εγκαταλειμμένο στην περιοχή Ευαγγελίστρια-Κουβαρά.

Διάβασε στο NewsIt νέα στοιχεία και αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Read More

And More