Θρίλερ με την ώρα προβολής της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη στο Οpen!

Θρίλερ με την ώρα προβολής της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη στο  Οpen! | tlife.gr

Σε … τηλεοπτικό θρίλερ εξελίσσεται η ώρα προβολής στο νέο πρόγραμμα του OPEN, της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη! Από τη μια το κανάλι με δελτίο τύπου έχει ανακοινώσει πως η εκπομπή «Αποκαλυπτικά Live» θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 14.20, ενώ από την άλλη το συμβόλαιο του παρουσιαστή έχει ώρα έναρξης 13.39!

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή συνεχίζει στον αέρα του Open, μετά από δικαστική απόφαση η οποία αναφέρει ρητά, πως το κανάλι πρέπει να κάνει ότι ακριβώς γράφει το συμβόλαιο του παρουσιαστή, Ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη Αλέξης Κούγιας δήλωσε πριν από λίγες μέρες στο zappit: «Το δικαστήριο, με αυτή την προσωρινή διαταγή, υποχρεώνει τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon, η εκπομπή να ξεκινά στις 13:40 κάθε Σαββατοκύριακο και να τελειώνει στις 17:00, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που προβαλλόταν και προηγουμένως. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτή τη δικαστική απόφαση«.

Μετά τα παραπάνω, το θέμα είναι τι θα κάνει ο παρουσιαστής; Θα υπακούσει στο κανάλι ή θα κάνει χρήση του νόμου και θα κινδυνεύουν με συλλήψεις τα στελέχη και οι υπάλληλοι του καναλιού; Και σύμφωνα με την απόφαση οι συλλήψεις αφορούν από τα διευθυντικά στελέχη έως τους υπαλλήλου που κάνουν ροή και γενικά όσους εμπλέκονται στο πρόγραμμα του καναλιού!

Ο Αλέξης Κούγιας είχε πει για την συγκεκριμένη περίπτωση: «Η δικαστική απόφαση καθορίζει ότι πρέπει να γίνονται ακριβώς όλα όσα έχουν αναγραφεί στη συμφωνία του κ. Φουρθιώτη και με την παλιά και με την καινούρια ιδιοκτησία του Epsilon. Καθορίζονται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Ό,τι αλλάξει από αυτή τη δικαστική απόφαση, αυτομάτως καθιστά τον οποιονδήποτε υπεύθυνο, ουσιαστικά υπόδικο μιας αυτόφωρης διαδικασίας, το αδίκημα είναι διαρκές. Κάθε φορά που ο οποιοσδήποτε θα παραβαίνει αυτή τη δικαστική απόφαση, αυτομάτως ο κ. Φουρθιώτης θα μπορεί να μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα να κάνει μήνυση, να ενεργοποιηθούν αμέσως οι διωκτικές αρχές, να συλληφθούν οι άνθρωποι αυτοί και να πηγαίνουν αμέσως στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία να δικαστούν. Η διάρκεια αυτής της αποφάσεως θα ισχύει μέχρι να υπάρξει νέα δικαστική απόφαση που θα την ανατρέπει».

Χθες πάντως ο παρουσιαστής γύρισε τα τρέιλερ της εκπομπής του μαζί με τους συνεργάτες του και όπως μαθαίνουμε αναφέρει την μέρα αλλά όχι και την ώρα έναρξης της εκπομπής! Επίσης ανακοίνωσε στον αέρα τις αλλαγές που θα έχει η εκπομπή του από το όνομα μέχρι τους συνεργάτες αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου σε ώρα.

Αναμένουμε εξελίξεις….

READ more