Θρίλερ με την υγεία του Justin Bieber – Η ασθένεια από την οποία πάσχει και το μήνυμά του

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία τους αντιμετωπίζει Justin Bieber. Ο 25χρονος pop star ανακοίνωσε ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme, ή αλλιώς Βορρελίωση, η οποία προκαλείται από τσίμπημα… τσιμπουριών. Ο νεαρός τραγουδιστής ανακοίνωσε τη διάγνωση των γιατρών, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εξομολογήθηκε πώς έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία δυο χρόνια.

Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα καυστικός εναντίον εκείνων που έσπευσαν να συνδέσουν την εικόνα του με τη χρήση σκληρών ναρκωτικών. «Πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να λένε ότι “ο Τζάστιν Μπίμπερ μοιάζει σαν σκ**” , ή “παίρνει ναρκωτικά” κτλ και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι πρόσφατα διαγνώστηκα με την νόσο Λάιμ και όχι μόνο αυτό, αλλά πέρασα μια σοβαρή χρόνια μονονουκλέωση που επηρέασε το δέρμα μου, την εγκεφαλική μου λειτουργία, την ενέργειά μου, την συνολική μου υγεία».

Ο Justin Bieber θα πρέπει τώρα να ακολουθήσει μια θεραπεία με ισχυρά αντιβιοτικά για να αποφύγει τα χειρότερα. Έστειλε, όμως, το μήνυμα ότι «θα επιστρέψει και καλύτερα από ποτέ» και επεσήμανε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα για την ασθένεια σε ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται.

Τι είναι η νόσος του Λάιμ

Η νόσος του Λάιμ μεταδίδεται με το τσίμπημα τσιμπουριών που έχουν μολυνθεί από το βακτήριο της βορρέλιας. Μολονότι η εκδήλωση των συμπτωμάτων μπορεί να περιοριστεί σε ένα χαρακτηριστικό ερύθημα γύρω από την περιοχή του δήγματος από το έντομο, σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλεί σοβαρά και επώδυνα προβλήματα, κυρίως νευρολογικά, μυϊκά και στις αρθρώσεις.

Read More

And More