Θρίλερ με το “Dancing with the stars 2” !

Σε σήριαλ και μάλιστα σε σήριαλ …θρίλερ τείνει να εξελιχθεί το αν θα δούμε απο τον Μάρτιο και πάλι στους δέκτες μας το “Dancing with the stars 2” !

Μπορεί όλοι να θεωρούσαμε κάτι παραπάνω απο βέβαιο πως το “Dancing” θα ερχόταν ξανά στους δέκτες μας με την νέα χρονιά και θα ερχόταν με μεγάλη φόρα μετά απο την περσινή, μεγάλη -η αλήθεια είναι- επιτυχία του ,όμως, αίφνης τα σχέδια άλλαξαν.

Ολο και πυκνώνουν τις τελεταίες ημέρες οι φήμες που θέλουν το σόου του ΑΝΤ1 να κινδυνεύει να μείνει στο ράφι λόγω του μειωμένου προυπολογισμού που υπάρχει για το β΄μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ! Οικονομική κρίση γαρ… Και επειδή εμείς εδώ δεν αφήνουμε τίποτα… ανεξιχνίαστο, ρωτήσαμε και μάθαμε.

Μάθαμε ,λοιπόν, πως όντως ο πετσοκομμένος προυπολογισμός για το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής χρονιάς έχει βάλει τα δύο πόδια των τηλε-ανθρώπων του ΑΝΤ1 σε ένα παπούτσι -άλλωστε αυτό συμβαίνει και σε όλα τα κανάλια σε συνδυασμό με την κατακόρυφη πτώση της διαφήμισης- όμως λέει το “Dancing” δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Σύμφωνα με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού και με καλά πληροφορημένες πηγές, το “Dancing” θα βγει κανονικά – κανονικότατα στον αέρα ,γι ΄αυτό και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα σηκώσουν και όλοι μανίκια και θα ασχοληθούν εντατικά με την προετοιμασία του.

Read More

And More