Θρίλερ με την Angelina Jolie! Παντρεύεται για τέταρτη φορά;

Χαμός έχει προκληθεί από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τα οποία θέλουν την Angelina Jolie να παντρεύεται για τέταρτη φορά, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό – βόμβα με τον Brad Pitt. Πιο συγκεκριμένα, το περιοδικό Life & Style κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο “Η Angelina Jolie παντρεύεται!” και το διαδίκτυο πήρε “φωτιά”!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το περιοδικό η χολιγουντιανή star βγαίνει εδώ και έναν χρόνο με έναν εκατομμυριούχο Βρετανό φιλάνθρωπο και ετοιμάζεται να τον παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, στο Λονδίνο, μόλις πέσουν οι υπογραφές του διαζυγίου με τον Brad Pitt.

«Σταδιακά, η σχέση τους έγινε πραγματική αγάπη. Είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον πλούσιο σύντροφό της αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt. Στην πραγματικότητα, η Angie είναι τόσο ερωτευμένη που αυτή ήταν που έκανε την πρόταση γάμου». Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, γράφοντας πως τα παιδιά της θα έχουν ενεργό ρόλο στην τελετή, με τον Pax να έχει αναλάβει την επίβλεψη της τούρτας. Από την άλλη η Zahara και η Vivian θα είναι οι παράνυφες και η μικρή Shiloh θα είναι αυτή που θα την οδηγήσει στον γαμπρό. Ο Maddox θα έχει τον σημαντικότερο ρόλο και θα γίνει κουμπάρος.

Ποια είναι η γνώμη του Brad Pitt, σύμφωνα με το Life & Style; «Μάλλον δε θα είναι καλεσμένος στο γάμο, αλλά έχει πει σε φίλους του πως η Angie αξίζει κάθε ευτυχία ακόμη κι αν δεν είναι μαζί του. Είναι απλά ενθουσιασμένος που τελειώνει το θέμα του διαζυγίου ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του».

Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα έρχεται το δημοσίευμα του Gossip Cop, το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση του γάμου! Το ρεπορτάζ της ξένης ιστοσελίδας αναφέρει πως η Angelina Jolie δεν πρόκειται να παντρευτεί κανέναν Βρετανό φιλάνθρωπο και το δημοσίευμα είναι ψευδές. Μάλιστα, αναφέρει πως το περιοδικό είχε ξαναβγάλει αυτή την είδηση τον περασμένο Νοέμβριο για φημολογούμενο γάμο της Jolie, κάτι που τελικά δεν συνέβη ποτέ!

Οι πηγές κοντά στην διάσημη ηθοποιό, αναφέρουν πως η Angelina είναι μόνη της και δεν πρόκειται να παντρευτεί κανέναν!

Read More

And More