Θρηνεί η Celine Dion! Βουρκωμένη και εξαντλημένη στο τελευταίο αντίο του René Angélil

“Η στήριξη που δεχόμαστε είναι ευλογία”, είπε η Celine Dion συντετριμέννη σε όλους όσους την στήριξαν, αλλά και βρέθηκαν στη Βασιλική της Notre Dame του Καναδά για να αποχαιρετίσουν τον άντρα της René Angélil. O René άφησε την τελευταία του πνοή δυο μέρες πριν κλείσει τα 74 του χρόνια, στις 14 Ιανουαρίου, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Η Celine Dion και τα τρία τους παιδιά, έφτασαν από το Las Vegas στο Montreal όπου από τις 14:00 ως και τις 21:00 το κοινό αποχαιρετούσε τον René. Η προσέλευση του κόσμου στο ναό που παντρεύτηκε το ζευγάρι 21 χρόνια πριν, ήταν τεράστια. Η οικογένεια, μάλιστα αποφάσισε το φέρετρου του René να παραμείνει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια προσέλευσης του κόσμου για το στερνό αντίο.

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς εξαντλημένη, ντυμένη στα μαύρα η Celine προσπαθούσε να κρατηθεί στα πόδια της και να μην καταρρεύσει. Κοντό της ήταν τα παιδιά της, αλλά και η 88χρονη μητέρα της Thérèse, που πέρασε διπλή δοκιμασία χάνοντας και τον γιο της (και αδελφό της Celine) David λίγες μέρες αργότερα.

Σήμερα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στις 15:00, με την Celine να ζητά online κάλυψη της τελετής για τους θαυμαστές του René σε όλο τον κόσμο. Στις 3 Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Las Vegas και στο Caesars Palace Colosseum, όπου έκανε τις τελευταίες της εμφανίσεις η Celine Dion.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More