Θρήνος για την Πηγή Δεβετζή – Αυτοκτόνησε αγαπημένο της πρόσωπο

Ένα νέο οικογενειακό δράμα “χτύπησε” την πόρτα της Πηγής Δεβετζή… Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, μετά τον χαμό του λατρεμένου της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012, και τον θάνατο της κολλητής της φίλης σε τροχαίο, η σπουδαία αθλήτρια θρηνεί την απώλεια του 20χρονου ανιψιού της, που έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μία εβδομάδα στην Κεφαλλονιά. Ο 20χρονος Φίλιππος Θεοφιλάτος ήταν το τρίτο παιδί της ξαδέρφης της Πηγής, Ζέφης, και η αυτοκτονία του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο το νησί.

Όπως γράφει μάλιστα το ekefalonia.gr, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας, αναφέρουν πως η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί όπως άλλωστε και η γνωστή αθλήτρια.

Read More

And More