Θρήνος στη σόουμπιζ! Πέθανε μητέρα γνωστού τραγουδιστή στα 43 της!

Μόλις στα 43 της χρόνια πέθανε από καλπάζουσα λευχαιμία η Johannah Deakin, μητέρα του τραγουδιστή των One Direction Louis Tomlinson βυθίζοντας στο πένθος τόσο την οικογένειά της όσο και τους φίλους και τα μέλη της πρώην μπάντας του τραγουδιστή. Παρόλα αυτά ο τραγουδιστής αναμένεται σήμερα να εμφανιστεί κανονικά για να τραγουδίσει στον τελικό του βρετανικού X-Factor αποτίοντας φόρο τιμής στη μητέρα του, τραγουδώντας το νέο του τραγούδι που κατά τα φαινόμενα γράφτηκε για να την αποχαιρετίσει.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η μητέρα του μόλις πριν από δύο χρόνια είχε ξαναπαντρευτεί και είχε αποκτήσει δίδυμα τα οποία μένουν ορφανά μαζί με τα άλλα πέντε μεγαλύτερα αδέλφια τους μεταξύ των οποίων και ο 24χρονος Louis.


Κάποια από τα μέλη της μπάντας έστειλαν τα συλληπητήριά τους στο Twitter στον πρώην bandmate τους αλλά και άλλοι διάσημοι όπως ο Simon Cowell και o Ronan Keating.


Ο Louis με τη μητέρα του στο γάμο της το 2014.


Η Johannah και ο σύζυγός της Dan την ημέρα του γάμου της.


Η οικογένεια της Johannah με τα 7 παιδιά της (τα δίδυμα κάθονται πάνω της), τους γονείς της,τον σύζυγό της (δεύτερος από δεξιά) τον Louis και τον νεογέννητο γιο του Louis, μιας και πριν μερικούς μήνες την έκανε γιαγιά.


Ο Louis είχε αδυναμία στη μητέρα του η οποία τον στήριξε σε όλη του την καριέρα πηγαίνοντας μαζί του σε κάθε του περιοδεία σε όποια χώρα και αν απαιτούνταν!

Read More

And More