Θρήνος στην Κρήτη για τον 17χρονο νεκρό του μακελειού!

Με σημερινή της ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αναφέρεται στο χθεσινό μακελειό στο Μονοφάτσι Ηρακλείου και στην άγρια δολοφονία του 17χρονου…

Σύμφωνα με αυτή, ο 17χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ύστερα από συμπλοκή επτά ατόμων.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης τρία άτομα, ενώ σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων τριών ατόμων.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροτασίου του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, όταν τα επτά άτομα ηλικίας 39, 23, 24, 44 ετών και τρεις 17χρονοι τσακώθηκαν για κτηματικές διαφορές.
Αποτέλεσμα ήταν να αφήσει την τελευταία του πνοή ο ένας 17χρονος, να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας συνομήλικός του καθώς και δύο άνδρες ηλικίας 39χρονου 23 ετών. Οι δύο τελευταίοι, τραυματίστηκαν σοβαρά…

Βγήκαν μαχαίρια και όπλα!

Οι εμπλεκόμενοι έχουν μαντριά στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, χρησιμοποιήθηκε ένα πυροβόλο όπλο αγνώστου τύπου, ράβδοι των βοσκών αλλά και μαχαίρια!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία όπου και νοσηλεύονται, φρουρούμενοι ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Η πισώπλατη μαχαιριά έκοψε το νήμα της ζωής του 17χρονουΔιάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More