Site icon TLIFE

Θύμα απάτης ο Τόνι Σφήνος! Του “έφαγαν” 55.000 ευρώ – Video

Θύμα μιας απίστευτης απάτης έπεσε ο γνωστός performer, Τόνι Σφήνος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, ο δημοφιλής καλλιτέχνης την πάτησε όταν συνάδελφός του μουσικός του πρότεινε να ανοίξουν ένα μπαρ στην Μικρή Βενετία της Μυκόνου. Μάλιστα, του ζήτησαν να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», τα οποία τα έδωσε και… τα έχασε, όπως αναφέρει ο performer στην μηνυτήρια αναφορά του.

Ο ίδιος συμφώνησε να καταβάλλει το μερίδιό του σε δυο δόσεις, ώστε να γίνει η συμφωνία και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του του προμηθευτές και το συνεργείο. Μάλιστα, το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο «χάλασε» λίγους μήνες μετά και ο Τόνι Σφήνος απαίτησε να πάρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε δηλαδή 55.000 ευρώ για τον “αέρα” και ακόμη 30.000 για τον εξοπλισμό του καταστήματος.

Θύμα απάτης ο Τόνι Σφήνος!

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο συνάδερφος μουσικός που πρότεινε στον Τόνι να ανοίξουν το μαγαζί καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς όπως αποδείχτηκε ιδιοκτήτης του ακινήτου ήταν ο πατέρας του μουσικού, ο οποίος δεν είχε καμία αξίωση.

© 2024 tlife.gr