Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Μπάμπης Στόκας!

Ένα αρκετά συχνό φαινόμενο των τελευταίων ετών – που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανθίζουν – είναι να πέφτουν οι εκπρόσωποι της showbiz θύματα διαδικτυακών απατών στα social media. Ανεπιτήδειοι είτε χρησιμοποιούν τα ονόματά τους για εμπορικούς λόγους χωρίς την άδεια τους είτε δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram και στο Facebook.

Τελευταίο θύμα μιας τέτοιας απάτης είναι και ο Μπάμπης Στόκας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και μέλος των Πυξ Λαξ ανακοίνωσε στα Instagram Stories τους πως έχει δημιουργηθεί ένας ψεύτικος λογαριασμός, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομά του. Όπως ανέφερε ο ίδιος έχει ήδη κινηθεί νομικά με δικηγόρο, ώστε να διωχθεί ποινικά ο υπαίτιος.

“Αγαπητοί φίλοι σας ανακοινώνω ότι η σελίδα στο Instagram ουδεμία σχέση έχει με μένα ή συνεργάτες μου αλλά πρόκειται για απάτη μέσω διαδικτύου. Δημιουργήθηκε κακόβουλα με σκοπό να εξαπατήσει με κάθε τρόπο” ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Μπάμπης Στόκας.

“Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της δικηγόρου μου και εμού η σελίδα αφαιρέθηκε από το Instagram και ήδη κίνησα τη νόμιμη διαδικασία για την ποινική δίωξη του υπαίτιου” πρόσθεσε ο καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Read More

And More