Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Πέτρος Κωστόπουλος – Καταθέτει μηνύσεις

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Πέτρος Κωστόπουλος – Καταθέτει μηνύσεις | tlife.gr

Θύμα διαδικτυακής απάτης έχει πέσει και ο Πέτρος Κωστόπουλος και ετοιμάζει μηνύσεις. Ο γνωστός παρουσιαστής είδε τα social media να «βομβαρδίζονται» με μηνύματα που προσελκύουν τους εύπιστους να επενδύσουν σε bitcoins και παρόμοιες αυτόματες συναλλαγές και να αναφέρουν το όνομά του σε τέτοιου είδους διαφημίσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και αρκετούς πασίγνωστους Έλληνες επιχειρηματίες, οι επιτήδειοι «επιστράτευσαν» και τον Πέτρο Κωστόπουλο με τη μέθοδο της… καταιγίδας πληρωμένων καταχωρήσεων. Χρησιμοποιώντας server του εξωτερικού, οι καταχωρήσεις ανέφεραν πως ο Πέτρος Κωστόπουλος κατάφερε δήθεν να κερδίσει 2.000.000 με 3.000.000 ευρώ.

Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος έστειλε επιστολή σε Facebook και Instagram προκειμένου να «κατέβουν» αυτές τις ψεύτικες καταχωρήσεις. Ωστόσο, επειδή δεν είδε ορατά αποτελέσματα και οι διαφημίσεις συνεχίστηκαν, ο Πέτρος Κωστόπουλος υπέβαλε μήνυση και αγωγή κατά την εταιρειών Facebook και Instagram, τις οποίες θεωρεί υπεύθυνες για το διασυρμό του.

READ more