Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά σύνηθες τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz να πέφτουν θύματα διαδικτυακών απατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι και σήμερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακάλυψε πως υπάρχει ψεύτικος λογαριασμός στο Instagram, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα του, χωρίς εκείνος να έχει δώσει φυσικά άδεια γι’ αυτό. Μάλιστα, το συγκεκριμένο προφίλ στέλνει μηνύματα στους φίλους και στους γνωστούς του και συνομιλεί κανονικά μαζί τους, υποδυόμενος πως είναι ο Πέτρος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα μεταβεί αύριο στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να μπορέσει να λύσει μια και καλή το συγκεκριμένο ζήτημα. Καθημερινά οι φίλοι του, του τηλεφωνούν και του λένε πως μίλησαν μαζί στο Instagram, ενώ στην πραγματικότητα μιλούν με έναν… απατεώνα!

Ο γνωστός παρουσιαστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το ατυχές αυτό συμβάν και έκανε έκκληση σε όλους να κάνουν αναφορά, ώστε να κλείσει ο ψεύτικος λογαριασμός! “Κάποιο καθίκι έκανε αυτό το ψεύτικο προφίλ και στέλνει σε γνωστού μου. Πληζ κάντε αναφορά. Παρενοχλεί ανθρώπους με αυτό το ψεύτικο προφίλ” , έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος στα Instagram Stories του.

Read More

And More