Θύμα εμπρηστικής επίθεσης η επιχειρηματίας Μελίνα Εμφιετζόγλου

Θύμα εμπρηστικής επίθεσης η επιχειρηματίας Μελίνα Εμφιετζόγλου | tlife.gr

Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε η κόρη του Προέδρου της κατασκευαστικής εταιρείας “Μηχανική” Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Η νομική σύμβουλος της εταιρείας Μελίνα Εμφιετζόγλου έπαθε σοκ αντικρίζοντας το καμένο αυτοκίνητό της, μου μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μετά από τρεις εκρήξεις.

Όλα έγιναν στις τρεις τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κηφισιά, όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα της Μελίνας Εμφιετζόγλου. Όπως αποκάλυψαν κάτοικοι της περιοχής στην Tatiana Live μέσα στη νύχτα ακούστηκε έντονος θόρυβος και έγιναν τρεις εκρήξει.

Από το αυτοκίνητο απέμεινε μόνο ο σκελετός. Λίγο νωρίτερα ένας ιδιωτικός αστυνομικός που περιπολούσε στην περιοχή είδε τους τρεις κουκουλοφόροι που πλησίασαν το αυτοκίνητό της, αλλά η απειλητική τους στάση τον τρόμαξε και τον απέτρεψε από το να πλησιάσει.

Όσο για το θύμα της επίθεσης. Η κα Εμφιετζόγλου τρόμαξε πολύ, αλλά όπως αποκάλυψε δεν είχε δεχτεί απειλές. Ωστόσο, οι αρχές εκτιμούν ότι πίσω από την επίθεση να βρίσκονται ανταγωνιστές της εταιρείας που εργάζεται το θύμα.

Δες το Video από την Tatiana Live:

READ more