Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το δημόσιο ξέσπασμα του παρουσιαστή

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το δημόσιο ξέσπασμα του παρουσιαστή | tlife.gr

Το τελευταίο διάστημα το Facebook έχει γεμίσει από χορηγούμενα ποστ μιας καλοστημένης, ηλεκτρονικής απάτης, όπου άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου (κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν λίγο καιρό με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κρατερό Κατσούλη) για να κερδίσουν χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες.

Τα ψευδή δημοσιεύματα που ανεβαίνουν στο Facebook από site με παραπλανητικές διευθύνσεις που θυμίζουν ενημερωτικές σελίδες. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φαίνεται να έχει δώσει «αποκλειστικές συνεντεύξεις» στις οποίες φέρεται να αποκαλύπτει το μυστικό της εύκολης απόκτησης χρημάτων και εμφανίζεται να δηλώνει πώς εμπιστεύεται συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα.

Ο Γρηγόρης, μάλιστα, εμφανίζεται να έχει δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη, του οποίου το όνομα εμπλέκεται επίσης, με έμμεσο τρόπο στην απάτη. Σύμφωνα με ένα από αυτά τα άρθρα, ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλημέρα Ελλάδα» και δήθεν εκεί αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας στο επιχειρείν.

Ο οικοδεσπότης του «The 2Νight Show» ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει εις βάρος τους, εντόπισε τις σχετικές αναρτήσεις και έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το τι πραγματικά συμβαίνει. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε στο Instagram το γεγονός, κάνοντας λόγο για «ψεύτικες ειδήσεις για bitcoin», τις οποίες χαρακτήρισε «αλητεία» και πως πρόκειται για SPAM.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους…

READ more