Θύμα κλοπής η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κρίμα γιατί φαίνεσαι και νέος και ωραίος στο βίντεο»

Θύμα κλοπής έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 14/5 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία σήμερα, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποκάλυψε πως ένας νεαρός της έκλεψε το πορτοφόλι της που είχε μέσα όλες τις κάρτες και την ταυτότητά της την ώρα που βρισκόταν σε ένα περίπτερο στο Χαϊδάρι. Τελικά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τη βοήθεια της Ασφάλειας κατάφερε να βρει το πορτοφόλι της ενώ μέσα από το instagram της προειδοποίησε τον νεαρό που την έκλεψε πως έχει όλα του τα στοιχεία και θα τα κοινοποιήσει.

«Το story της κλοπής. Χθες, στις 8 το απόγευμα, σε περίπτερο του Χαϊδαρίου, την ώρα που ακούμπησα το πορτοφόλι με τις κάρτες μου για να πάρω τσίχλες, πέρασε από δίπλα μου, με κοιτάζει, τον κοιτώ και με απίστευτα γρήγορο ρυθμό το παίρνει και φεύγει με το Ι.Χ του.

Σήμερα, ανοίξαμε τις κάμερες του περιπτέρου και είδαμε τον αριθμό κυκλοφορίας του. Μέσω της ασφάλειας του Χαϊδαρίου ήρθε και πάλι στα χέρια μου. Λογικά επειδή ακύρωσα τις κάρτες μου μια προς μια, πήγε να κάνει συναλλαγή, δεν του βγήκε και το πέταξε κάπου.

Γιατί αυτός που το βρήκε και το παρέδωσε, ισχυρίζεται πως το βρήκε σε άλλο σημείο. Για καλή μου τύχη, έπεσα σε καλούς αστυνομικούς. Ευχαριστώ το Α.Τ Χαϊδαρίου και την Ασφάλεια. 

Όσο για σένα, λυπάμαι και φαίνεσαι και νέος και ωραίος στο βίντεο. Να ξέρεις όμως πως έχω τα στοιχεία σου και θα σε ανεβάσω εδώ με τη μούρη σου και τον αριθμό Ι.Χ σου να ξεφτυλιστείς πανελλαδικώς. Ντροπή σου» έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Read More

And More