Θύμα κλοπής η Νταΐάνα Ιγροπούλου!

Θύμα κλοπής η Νταΐάνα Ιγροπούλου! | tlife.gr

Ταραγμένη είναι η Nταΐάνα Ιγροπούλου έπειτα από αυτό που της συνέβη την Πέμπτη που μας πέρασε. Το μοντέλο πήγε μαζί με τον στιλίστα της Χάρη Γκοτζαμανίδη, στα Λεγραινά προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια φωτογράφηση στη παραλία.

Οι δυο τους, μαζί με κάποια άτομα από το επιτελείο της φωτογράφησης, έφτασαν στη περιοχή με ένα βανάκι. όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που τελείωσαν την φωτογράφηση και κατευθύνθηκαν προς το βαν όπου κάποιος έσπασε τα τζάμια και τους έκλεψε ό,τι είχαν μέσα.

»Μου έκλεψαν την Chanel τσάντα μου που κοστίζει 2000€. Δεν είναι ωστόσο αυτό το σημαντικό αλλά ότι σε αυτή τη τσάντα είχα το δίπλωμα της οδήγησης, τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, πιστωτικές κάρτες και περίπου 1000€ μετρητά. Είμαι χάλια πήγα να κάνω μια φωτογράφηση και μου βγήκε ξινή», δήλωσε η Nταΐάνα στην Espresso.

Το μοντέλο μαζί με τον Χάρη Γκοτζαμανίδη έκαναν μήνυση κατ’αγνώστου. » Μου έκλεψαν την τσάντα μου, στην οποία είχα κάρτες, αντικείμενα της δουλειάς μου, αλλά και την ταυτότητά μου. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε το βαν σπασμένο», είπε ο στιλίστας.

READ more