Θύμα κλοπής η Βάνα Μπάρμπα – Της έκλεψαν το αυτοκίνητο

Δεν έχουν τέλος οι ατυχίες για την Βάνα Μπάρμπα. Λίγες μέρες μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της (μάθε εδώ τι είχε συμβεί), η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα κλοπής.
Μιλώντας στο TLIFE, αποκάλυψε πως άγνωστοι της πήραν το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παρκαρισμένο κοντά στο θέατρο Ορφέας, που παίζει το ρόλο της “Μαλένα”.

“Δυστυχώς ισχύει. Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο χθες το πρωί (σ.σ. Σάββατο). Το είχα αφήσει πίσω από το θέατρο και δεν το βρήκα. Έχω πάει στην αστυνομία και έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και τη σχετική δήλωση μήπως και καταφέρουν να το βρουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο θυμός της όμως, ήταν μεγάλος… “Δεν ξέρω γιατί το έκλεψαν, δεν ήταν κανένα αμάξι πολυτελείας. Μια μπακατελίτσα είχα για να κινούμε γιατί οι εποχές δεν επιτρέπουν να συντηρήσουμε ακριβά αυτοκίνητα. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν, μπορεί και για εκφοβισμό, όπως είχαν μπει και πριν λίγο καιρό σπίτι.”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Μακάρι να το βρούμε και να βοηθήσει ο θεός να βρεθεί γιατί όπως είναι η κατάσταση δεν έχουμε χρήματα για επιπλέον έξοδα”.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Βάνα Μπάρμπα είχε περάσει μια αντίστοιχη λαχτάρα τον περασμένο Μάη, όταν γυρίζοντας με την κόρη της από ένα ταξίδι, διαπίστωσε πως είχαν διαρρήξει το σπίτι της. (Μάθε εδώ τι είχε γίνει)

Read More

And More