Θύμα ξυλοδαρμού ο Marilyn Manson

Δεν ξέρει από πού του ήρθε… Ο Marilyn Manson κάθισε για φαγητό σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων στον Καναδά και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, με έναν άντρα από διπλανό τραπέζι να του ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο.
Πώς έχουν όμως τα πράγματα;
Είναι ξημερώματα και ο εκκεντρικός σταρ, μετά τη συναυλία του, πήγε για φαγητό στα καναδικά εστιατόρια Denny’ s. Τότε, δυο κορίτσια τον πλησίασαν και του ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ένας άντρας από την παρέα τους σηκώθηκε και του έριξε γροθιά στο πρόσωπο. Ο Manson, δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και μέχρι να επέμβουν οι σωματοφύλακές του, είχε ήδη φάει την μπουνιά!

Όπως ισχυρίστηκε ο άντρας που του επιτέθηκε, ο τραγουδιστής πρόσβαλε μια από τις κοπέλας αποκαλώντας την “σκύλα”. Ισχυρισμό, βέβαια, που διαψεύδει ο τραγουδιστής -μέσω του εκπροσώπου του.
Πάντως, ο Manson φαίνεται να φοβήθηκε για τα καλά, αφού ο άντρας που του επιτέθηκε δεν σταμάτησε εκεί και την ώρα που τον τραβούσαν μπρος τα έξω, άρχισε να ουρλιάζει πως θα ανατινάξει την επόμενη συναυλία του τραγουδιστή…

Read More

And More