Θύμα ληστείας η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα - Η συγκλονιστική της περιγραφή

Θύμα ληστείας η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα – Η συγκλονιστική της περιγραφή | tlife.gr

Μια δυσάρεστη εμπειρία βίωσε η εκρηκτική τραγουδίστρια των 90s, Σαμπρίνα Τσερκάνου, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης έπεσε θύμα ληστών, οι οποίοι της επιτέθηκαν και της άρπαξαν το πορτοφόλι. Όπως εξήγησε η ίδια στην εφημερίδα Espresso, τίποτα  δεν προμήνυε ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε, δεδομένου ότι, αν και ήταν 2 τα ξημερώματα, στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος.

«Ήμουν στο αυτοκίνητό μου, όταν σταμάτησα σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης για να αγοράσω τσιγάρα, λίγο πριν πάω στο σπίτι μου. Πάρκαρα κανονικά το αυτοκίνητό μου και κατέβηκα, ευτυχώς κρατώντας μόνο το πορτοφόλι μου, όταν εκεί που δεν το περίμενα δέχθηκα επίθεση από δύο άτομα, τα οποία μου το άρπαξαν και άρχισαν να τρέχουν. Τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω και πως να αντιδράσω. Το μόνο που σκέφτηκα από τον φόβο μου ήταν να μπω και πάλι στο αμάξι, κοιτώντας αποσβολωμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα και πρόσθεσε:

«Ώσπου να βάλω μπροστά και να φύγω από εκεί όπου βρισκόμουν, είδα τα δύο αυτά τα δύο άτομα συν ακόμα ένα να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν κατάλαβα τι και πώς, και είδα τον περιπτερά στον οποίο εγώ πήγαινα μέσα στα αίματα. Είχαν πιάσει δευτερόλεπτα μετά εκείνον, τον είχαν βγάλει από την πλαϊνή πλευρά του περιπτέρου και τον είχαν χτυπήσει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τρέχουν τα αίματα. Σοκαρίστηκα, κατέβηκα και μίλησα στον άνθρωπο, για να δω αν θέλει κάτι. Από την κουβέντα διαπιστώσαμε πως μας επιτέθηκαν τα ίδια άτομα».

READ more