Θύμα ληστείας πρώην παίκτης του Power Of Love – Διέρρηξαν το αυτοκίνητό του

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης έγινε ευρέως γνωστός πριν από ένα χρόνο, μέσα από της συμμετοχή του στο «Power of love» του ΣΚΑΪ. Στο σπίτι της αγάπης κατάφερε να παραμείνει μόνο για δύο εβδομάδες, αλλά κατάφερε να ξεχώρισε από τους υπόλοιπους άντρες του reality, λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής του εμφάνισης και του χαρακτήρα του.

Μετά την αποχώρησή του, ο γοητευτικός personal trainer επέστρεψε αμέσως στους ρυθμούς της παλιάς καθημερινότητάς του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μάλιστα, επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην απασχολήσει τα Μέσα, όπως έκαναν οι περισσότεροι από τους πρώην συμπαίκτες του.

Ως λάτρης των social media, όμως, δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους και τους ανθρώπους που τον στήριξαν όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει σε Facebook και Instagram φωτογραφίες και βίντεο, με τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί και να του χαρίζει χιλιάδες likes.

Πρόσφατα, ο 31χρονος γυμναστής αποκάλυψε στους followers του ότι έπεσε θύμα ληστείας στη Θεσσαλονίκη, όπου και μένει μόνιμα. Όπως  αποκάλυψε στα stories του, άγνωστοι άνοιξαν το αυτοκίνητό του και πήραν από μέσα κάποια πολύ σημαντικά αντικείμενα για εκείνον. “Εσύ που μου άνοιξες το αυτοκίνητο και πήρες οτιδήποτε άχρηστο για σένα αλλά χρήσιμο για μένα να έχεις καλές γιορτές με υγεία”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More