Θύμα πλημμύρας και κλοπής ο Χρήστος Χολίδης!

Δυο μεγάλες ατυχίες φαίνεται πως κλήθηκε ν’ αντιμετωπίσει ο Χρήστος Χολίδης μετά την μεγάλη επιτυχία του στο “Just the two of us”.

O γνωστός τραγουδιστής μια μέρα μετά την εμφάνισή του στο show, έπεσε θύμα πλημμύρας και ληστείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτα πλημμύρισε το σπίτι του και έπειτα προσπάθησαν να του έκλέψουν το αυτοκίνητο.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας, γυρνώντας στο σπίτι, ο τραγουδιστής το βρήκε γεμάτο από τα νερά της έντονης βροχής. Το σαλόνι του είχε μετατραπεί σε… λίμνη και ο ίδιος χρειάστηκε περίπου μισή μέρα για να το καθαρίσει.
Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ένα δεύτερο “χτύπημα” της μοίρας ήρθε να στενοχωρήσει τον Χρήστο, ο οποίος έπεσε και θύμα… κλοπής. Όταν κατέβηκε από το σπίτι για να πάει στο αυτοκίνητό του, βρήκε το τζάμι σπασμένο και τους ληστές να προσπαθούν να το κλέψουν. Σύμφωνα με το STAR, ο άγνωστος ή οι άγνωστοι προσπάθησαν να πάρουν το Smart που οδηγά. Ευτυχώς όμως, δεν τα κατάφεραν γιατί τους πρόλαβε! Μάλιστα, ο ίδιος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν αμέσως σε φυγή.

Read More

And More