Θύμα Τούρκων χάκερ η Δωροθέα Μερκούρη! Τι συνέβη με τον λογαριασμό της στο Instagram (pics,vid)

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε η Δωροθέα Μερκούρη, καθώς είχε την ατυχία να πέσει και εκείνη θύμα Τούρκων χάκερ. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι είναι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που βλέπουν τους λογαριασμούς τους στα social media να φεύγουν έτσι απλά… από τα χέρια τους και να γεμίζουν τούρκικες σημαίες και μηνύματα προπαγάνδας.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μέσω του καλού της φίλου Δημήτρη Μοθωναίου, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι Τούρκοι χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ λίγες ώρες μετά με τη βοήθεια ειδικών κατάφερε να τον ανακτήσει!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Δωροθέα Μερκούρη στο Πρωινό, ανέφερε τα εξής: “Είχα φοβηθεί πολύ. Είχε χακαριστεί και το email μου, τα πάντα! Προσευχόμουν να τελειώσει όλο γρήγορα. Αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν. Είμαι τυχερή γιατί βρήκα τον καλύτερο τεχνικό και επανέφερε τον λογαριασμό μου. Δέχτηκα κανονική επίθεση… Αυτός είναι ο καινούργιος πόλεμος, δεν μας έφτανε ο κορονοϊός. Σου ζητάνε και λεφτά, μου το είπαν αρκετοί. Απάντησα σε ένα email που δεν κατάλαβα ότι το είχε στείλει ο ίδιος ο χάκερ…”.

Read More

And More