Θύμα τροχαίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Τι συνέβη;

Δεν έχουν τέλος οι αναποδιές για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο γνωστός παρουσιαστής που το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκε αρκετά με το χαμό της μητέρας του και τις δύσκολες ώρες που πέρασε, έχει επιστρέψει σιγά σιγά στην καθημερινότητά του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά όπως λέει και ο ίδιος με «καυστικό» τρόπο, η γρουσουζιά δεν σταματά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό και παρόλο που το αυτοκίνητό του υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές, ο ίδιος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Οι λεπτομέρειες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστές, ο παρουσιαστής όμως μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Ρυθμού 9,49 αναφέρθηκε στη «γρουσουζιά» που τον κυνηγά αυτήν τη χρονιά, ενώ και ο φίλος του Σταμάτης Din Dan Done του έγραψε ένα ποίημα αναφέροντας πως έκανε και πάλι το αμάξι σμπαράλια, αλλά ευτυχώς είναι καλά.

Λίγες ώρες, αργότερα, μάλιστα και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είπε πως βρισκόταν στην Εθνική Οδό, όταν είδε μπροστά του να έχει γίνει ένα τροχαίο ατύχημα και λίγο πιο πέρα είδε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Δεδομένου, μάλιστα, ότι δεν μπορούσε να σταματήσει εκεί και να του μιλήσει του έστειλε μήνυμα και τον ρώτησε αν είναι καλά. Ο Δημήτρης τότε ξαφνιάστηκε και του είπε: «Είμαι καλά, αλλά μόλις είχα ένα τροχαίο. Πώς το ήξερες», με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντά πως «μόλις πέρασε από το σημείο και τον είδε» και να προσθέτει ότι «είναι ο φύλακας άγγελός του».

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι καλά στην  υγεία του παρά το σοβαρό τροχαίο, αν και φοβήθηκε πολύ. Μην ξεχνάς πως ο παρουσιαστής είχε, όπως έχει αποκαλύψει, και πριν χρόνια ένα σοβαρό τροχαίο, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο παρουσιαστής, πάντως, έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ετοιμάζεται πυρετωδώς με τους ΜΑΠΠΕΣ για τον μεγάλο ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού που θα ξεκινήσει αύριο με στόχο την ενίσχυση του “Μαζί για το παιδί”.

Read More

And More