Θύμα τροχαίου ο ηθοποιός Σ. Νικολαϊδης – Τι λέει στο TLIFE!

Διπλή ατυχία “χτύπησε” αυτές τις μέρες τον Σταύρο Νικολαΐδη. Ο νεαρός ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το ρόλο του “Μιχαλάκη” στα Εγκλήματα έπεσε θύμα ληστείας και τροχαίου ατυχήματος.

Με μικρές εκδορές και μώλωπες γλίτωσε ο ηθοποιός, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δικό του, την ώρα που πήγαινε στο θέατρο. “Είμαι καλά ευτυχώς. Ήταν γερό το τρακάρισμα και γλίτωσα με μικροχτυπήματα”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο TLIFE και εξηγεί: “Πήγαινα με το αυτοκίνητό μου στο θέατρο, που παίζω και κάποιος κύριος παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό μου με μεγάλη ταχύτητα. Η ζημια είναι σοβαρή, αλλά ευτυχώς και εγώ και ο άλλος οδηγός είμαστε καλά.”
Ωστόσο, ο ίδιος είχε λίγο αργότερα παράσταση στο θέατρο και δεν μπορούσε να μείνει για να αλλάξει στοιχεία με τον άλλο οδηγό και γι’ αυτό άφησε κάποιον στη θέση του και έφυγε, παρά το σοκ που είχε υποστεί.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τις τελυεταίες μέρες ο ηθοποιός δεν είναι και τόσο τυχερός, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα άγνωστοι είχαν ανοίξει το αυτοκίνητό του και του είχαν κλέψει τα χαρτιά του. Ο ίδιος, όπως αναφέρει είχε δηλώσει την κλοπή στην αστυνομία και έτσι δεν υπήρξε πρόβλημα, παρόλα αυτά, ακόμη και όταν έφθασε στο θέατρο δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, αφού ετοιμαζόταν και ταυτόχρονα μιλούσε στους αστυνομικούς. “Πήρα ένα ταξί και έφθασα με λίγη καθυστέρηση στο θέατρο και την ώρα που βαφόμουν για να βγω στη σκηνή, μιλούσα στο τηλέφωνο με τους αστυνομικούς και τους έδινα κατάθεση για το ατύχημα”, σημειώνει.
Παρά τις ατυχίες που είχε όμως, ο Σταύρος Νικολαΐδης βγήκε στη σκηνή και κανείς από τους θεατές δεν κατάλαβε τίποτα. “Αυτό που μου είπε μια φίλη μου που ήταν εκεί, ήταν ότι δεν περίμενε μετά από αυτό που έγινε να βγω στη σκηνή και να παίξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα”, αναφέρει.

Αυτήν την περίοδο, ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Σεσουαρ για δολοφόνους” στο θέατρο “Αποθήκη”, ενώ, έχει παίξει στην ταινία “Ρόδα τσάντα και κοπάνα” που κάνει μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.

Read More

And More