Θύμα χάκερ η Άννα Πρέλεβιτς! Άγνωστοι παρίσταναν εκείνη στο κινητό

Όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz πέφτουν συχνά θύματα διαδικτυακών απατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Άννα Πρέλεβιτς, μάλιστα, λίγο καιρό αφότου χώρισε με τον Ιωάννα Παπαπέτρου μετά από τρία χρόνια σχέσης, ανακάλυψε πως έπεσε θύμα χάκερ! Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η πρώην Σταρ Ελλάς στο Instagram, κάποιος άγνωστος χάκαρε το κινητό της και έπαιρνε τηλέφωνα τους φίλους της, παριστάνοντας ότι είναι εκείνη.

«Προσοχή! Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων κάποιος απαράδεκτος άνθρωπος, χθες το βράδυ ξημερώματα χάκαρε το κινητό μου χρησιμοποιώντας σχετική εφαρμογή και έπαιρνε τηλέφωνο κόσμο παριστάνοντας ότι είναι εγώ. Έχω λάβει διάφορα μηνύματα. Ένα από αυτά είναι και της @bella_ioanna που έχει κλήση μου στο κινητό της 2.30 το πρωί όπως μπορείτε να δείτε και στο επόμενο story.

Θύμα αυτής της ενέργειας είναι και η φίλη μου @m.lathouri η οποία φαίνεται ότι με πήρε 2.40 το πρωί, κάτι που δεν ισχύει. Μάλιστα το συγκεκριμένο τηλεφώνημα το σήκωσα και η κοπέλα στην άλλη γραμμή παρίστανε φίλη μου προσπαθώντας να με πείσει ότι είναι η ίδια» έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Read More

And More