Θυμάσαι την Ελίνα Κωνσταντοπούλου; Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει σήμερα!

Χρειάστηκε μόνο ένα τραγούδι, το «Οταν το τηλέφωνο χτυπήσει», για να γίνει η Ελίνα Κωνσταντοπούλου γνωστή σε όλη την Ελλάδα και να κατακτήσει το 1993 τον πρώτο χρυσό δίσκο της. Όμορφη, μελαχρινή, τσαχπίνα, καλλίγραμμη, αξιοπρεπής, σεμνή και περιζήτητη σε πίστες και εκπομπές, είχε τέτοιο «ρεύμα», που δύο χρόνια αργότερα, το 1995, εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Ποια προσευχή». Στο απόγειο της καριέρας της ερωτεύτηκε και έβαλε πάνω από τη δουλειά της αυτό που ονειρευόταν από μικρή: να γίνει μαμά!

Η τραγουδίστρια απέχει από τη νυχτερινή Αθήνα περισσότερο από 18 χρόνια και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη για την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πώς έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«Κάποια πράγματα έχουν όρια, εμένα το όριο μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να αφήσω το τραγούδι, αλλά όταν σε γεμίζουν άλλα πράγματα παίρνεις εύκολα αυτή την απόφαση. Έγιναν πολλά πράγματα στη δουλειά που δεν μου ταίριαζαν. Από το 2011-2012 έχω αφήσει το τραγούδι και βρίσκομαι καθημερινά στο ζαχαροπλαστείο μου, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης. Εξυπηρετώ κανονικά τον κόσμο, κόβω μπουγάτσα, δίνω γλυκό. Τα τελευταία χρόνια κάνω και κοσμήματα χειροποίητα. Ασχολούμαι με τις πολύτιμες και μη πολύτιμες πέτρες, εισάγω κιόλας πράγματα και φτιάχνω και μόνη μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να επιστρέψω στο τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More