Θυμάσαι την Φρατζέσκα Μελά από το Big Brother; Πώς είναι 13 χρόνια μετά!

Την γνωρίσαμε πριν 13 χρόνια μέσα από το δημοφιλές reality Big Brother! H Φρατζέσκα Μελά, ήταν από τις παρουσίες που τράβηξε τα βλέμματα με την εξωτερική της παρουσία, τα νάζια της και το χυμώδες κορμί της.

Από τότε τη βλέπουμε σπάνια ενώ πριν λίγο καιρό, συγκλόνισε με την εξομολογησή της σε συνένετυξή της, λέγονας για την βία και την κακοποίηση που έχει δεχτεί στο παρελθόν, από σύντροφό της

– Σε χαστούκισε;

Ήταν πιο άσχημο από ένα χαστούκι. Είχα σημάδια πάνω μου από τη βία και προσπαθούσα να τα κρύψω από τα παιδιά μου. Έλεγα διάφορες δικαιολογίες, ότι είχα χτυπήσει, για αν μην καταλάβει κανείς τίποτα. Προσπαθούσα να βρω μια λύση για αν μην συμβαίνει αυτό. Ούτε στους γονείς μου είπα τίποτα.
Συνεχιζόταν όμως αυτό…
Με έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο και χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία. Κινδύνεψε η ζωή μου. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, αλλά δεν το εξέφρασα. Την πρώτη φορά που έκανα την καταγγελία την πήρα πίσω, γιατί μου ζητούσε συγγνώμη. Όταν τον συγχώρεσα και το ξαναέκανε, κατάλαβα πως η συγγνώμη του ήταν κάλπικη.

Η Φρατζέσκα εντοπίστηκε το Σαββατοκύριακο από τον φωτογραφικό φακό, να διασκεδάζει στο Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

Read More

And More