Θυμάσαι τον Μάκη από το «Εμείς Κι Εμείς»; Δες πώς είναι σήμερα και πόσο έχει αλλάξει! [pics]

Το “Εμείς κι Εμείς” ήταν μία από τις πλέον επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’90 και μάλιστα, από τις λίγες που παιζόταν για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν (1994-1998), μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Ως επίκεντρο έχει την ζωή μιας παρέας ανθρώπων με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, οι οποίοι ζουν στην ίδια πολυκατοικία, στην περιοχή του Μετς.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Γιώργος Γιαννούτσος, ο οποίος υποδυόταν τον “Μάκη Τουφεξή“, έναν ρόλο που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό. Ο ηθοποιός, ο ποίος απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Η μικρή μας Πόλη” , η οποία χθες έκανε επίσημη πρεμιέρα.

Ο έρωτας, η φιλία, η ενηλικίωση, οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, τα ατομικά και συλλογικά όνειρα της κοινωνίας, η απλή καθημερινή ζωή μιας πόλης, αλλά και όλος ο κύκλος της ζωής των ανθρώπων είναι τα θέματα πού διαπραγματεύεται με γλαφυρό, τρυφερό αλλά και αστείο τρόπο ο τιμημένος με το βραβείο Πούλιτζερ συγγραφέας Θόρντον Γουαϊλντερ σε ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο θερινό θέατρο Λαμπέτη και απαθανάτισε τον Γιώργο Γιανούτσο επί σκηνής. Όπως θα διαπιστώσεις, ο ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά στο πέρασμα των χρόνων, αλλά παραμένει το ίδιο συμπαθής με τότε.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More