Θύματα χάκερ έπεσαν τα μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ!

Θύματa ενός χάκερ έπεσαν διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ αλλά και ισχυροί πολιτικοί. Ο άγνωστος χάκερ έβγαλε στη φόρα τα προσωπικά οικονομικά τους στοιχεία.
Στα θύματα του χάκερ περιλαμβάνονται, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η μελωδική τραγουδίστρια Beyonce ο τραγουδιστής της ραπ Jay-Z και η πρωταγωνίστρια των ριάλιτι Kim Kardashian, αναφέρουν τη Δευτέρα, η ιστοσελίδα θεμάτων ψυχαγωγίας TMZ και το Hollywood Reporter.
Το FBI και η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνούν την υπόθεση στην οποία έχουν δημοσιοποιηθεί μέσω του διαδικτύου, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, λογαριασμοί υποθηκών, τραπεζικοί λογαριασμοί, δάνεια αυτοκινήτων και στοιχεία πιστωτικών καρτών
Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται επίσης η Paris Hilton και οι ηθοποιοί Ashton Kutcher και Mel Gibson. Ο πολιτικός κόσμος «εκπροσωπήθηκε» επίσης- όπως γράφουν οι αμερικανικές ιστοσελίδες από τον, διευθυντής του FBI Ρόμπερτ Μιλερ, τον υπουργό Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ και τον αρχηγό της αστυνομίας του Λος Άντζελες Τσάρλι Μπεκ.

Read More

And More