Τι απάντησε η Kim Kardashian στο σχόλιο της Pippa Middleton ότι οι γλουτοί τους… δεν συγκρίνονται!

Τι απάντησε η Kim Kardashian στο σχόλιο της Pippa Middleton ότι οι γλουτοί τους… δεν συγκρίνονται! | tlife.gr

Αν έχεις καλή μνήμη και ασχολείσαι με τους celebs θα θυμάσαι πολύ καλά πως πολύ πριν η Kim Kardashian σπάσει το internet με την sexy φωτογραφία των διάσημων γλουτών της, μια άλλη είχε τα πρωτία. Ο λόγος για την Pippa Middleton η οποία το 2011 στον βασιλικό γάμο έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη. Ή εκείνους (aka του γλουτούς της).

//

Πριν λίγο καιρό, λοιπόν, ξεκίνησε κάτι σαν… αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο διάσημους γλουτούς όταν η Pippa Middleton έγραψε στο Spectator λέγοντας μεταξύ άλλων και το εξής: «Το βραβείο για τους καλύτερους γλουτούς για το 2014 πηγαίνει αναμφισβήτητα στην Kim Kardashian η οποία έσπασε το διαδίκτυο τον προηγούμενο μήνα» και φυσικά και άφηνε ένα υπονοούμενο για τους δικούς της γλουτούς που κατ’αντιστοιχία είχαν κλέψει την παράσταση το 2011. Και συνέχισε: «Πρέπει, όμως, να πω ότι οι δικοί μου γλουτοί δεν συγκρίνονται. Αλλά η… ιστορία των γλουτών της Kim με έκαναν να τους προσέξω και να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Τι συμβαίνει με την αμερικάνικη κουλτούρα και γιατί ασχολούνται τόσο πολύ με τους γλουτούς; Μου φαίνεται ότι πρόκειται για ένα είδος εμμονής. Προφανώς, ο στόχος της Kim είναι να προκαλέσει χαμό στα social media αλλά ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν ό,τι καλύτερο!».

Σε συνέχεια των σχολίων της Pippa Middleton η Kim Kardashian απάντησε στο E! «Έχει τέλειους γλουτούς. Είναι όμορφη! Και αυτό είναι cool».

Πάτησε play και δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω…

READ more