Τι απασχολεί την Μαριάννα Τουμασάτου ;

Με ένα δίλημμα, με ένα μεγάλο δίλημμα βρίσκεται αντιμέτωπη αυτή την εποχή η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γλυκιά ηθοποιός η οποία βρίσκεται στο σπίτι τους τελευταίους αυτούς μήνες και έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο μωράκι της, το οποίο την χρειάζεται διαρκώς σε αυτά τα πρώτα του βήματα στην ζωή, αυτή την εποχή εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Τι έχει συμβεί ,όμως, και η Μαριάννα περνά τις μέρες αυτές βυθισμένη στις σκέψεις της ; Απ ΄ότι μαθαίνω, το Mega είναι η αιτία του διλήμματός της ! Ναι, το Μεγάλο Κανάλι το οποίο έχει συνεργαστεί μέχρι τώρα με την ηθοποιό ουκ ολίγες φορές και με μεγάλη επιτυχία και το οποίο βρέθηκε και πάλι στην πόρτα της !

Οι υπεύθυνοι του καναλιού βλέπετε, αυτή την φορά θέλησαν να πλησιάσουν την Μαριάννα και να της προτείνουν να συνεργαστούν σε μία από τις νέες καθημερινές σειρές που ετοιμάζουν για του χρόνου και η σειρά αυτή δεν είναι άλλη από την σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη , “Εξίσωση”.

Πρόκειται όπως σας έχω ξανά γράψει για μία πολύ προσεγμένη παραγωγή στην οποία το κανάλι ποντάρει πολλά, γι ΄αυτό και αυτή η σειρά θα είναι η δουλειά που θα έρθει απο Γενάρη για να καλύψει ουσιαστικά το κενό που αφήνει πίσω της “Η ζωή της άλλης”.

Ετσι ,λοιπόν, ο ρόλος που προτάθηκε στην Μαριάννα εκτός του ότι είναι εννοείται ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, είναι λέει και ένας πολύ ιδιαίτερος και δυνατός ρόλος, γεγονός που έχει βάλει σε δίλημμα την ηθοποιό, για το αν έφτασε η ώρα να αφήσει το μωράκι της στο σπίτι και να γίνει για πρώτη φορά στην ζωή της… εργαζόμενη μητέρα.

Και επειδή όπως όλες οι φρέσκιες μανούλες έτσι και η Μαριάννα δεν νιώθει ότι είναι έτοιμη γι ΄αυτόν τον πρώτο μεγάλο αποχωρισμό, προβληματίζεται για το αν πρέπει να πει “όχι” και να τοποθετήσει την καλλιτεχνική επιστροφή της για λίγο αργότερα, ή για το αν έφτασε η ώρα να πάρει την μεγάλη απόφαση και να μην αφήσει και μία τόσο δυνατή πρόταση να πάει χαμένη, σε τέτοιους χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς που ζούμε !

Read More

And More