Τι αποκάλυψε η νεανική παρέα των “Βασιλιάδων” για το σήριαλ και τα σχέδια τους!

Για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, τα γυρίσματα που έχουν σταματήσει και τη ζωή τους μίλησαν η Κατερίνα Γερινικολού, ο Τόμας Πρωτόπαπας και ο Μάνος Ιωάννου στο περιοδικό “Hello!”.

Η τηλεοπτική Νεφέλη μίλησε για τους “Βασιλιάδες”, την αναγνωρισημότητα και τα επόμενα σχέδια της.
Πως νοιώθει που συμμετέχει στους “Βασιλιάδες”:
“Πολύ ωραία γιατί είναι μια προσεγμένη δουλειά με καλούς συντελεστές, δυνατό καστ, σενάριο και σκηνοθεσία. Είναι ευτυχής συγκυρία να είμαι μέρος των “Βασιλιάδων” δήλωσε.
Υπήρξε περίοδος που ένιωσε ότι καβάλησε το καλάμι;
“ Όποιος είναι παρατηρητικός σε αυτόν το χώρο, έχει προσέξει τις πορείες ανθρώπων που έχουν μεσουρανήσει και τώρα δεν υπάρχουν πουθένα. Είμαι της άποψης ότι σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε… Είναι όλα τόσο αβέβαια σε αυτό το επάγγελμα που ειλικρίνα δεν υπάρχει λόγος κανένας να καβαλήσει το καλάμι”.
H Kατερίνα αναφέρθηκε στο αν οι άντρες την πλησιάζουν πιο εύκολα ή πιο δύσκολα στο ότι είναι αναγνωρίσημη: “Διά ζώσης πιο δύσκολα, ηλεκτρονικά πιο εύκολα. Αυτό όμως είναι και ένα σημείο των καιρών μας” είπε.
Είναι ερωτευμένη;

“Όχι, αλλά θα ήθελα να ερωτευτώ”,
Έχει ελαττώματα και αδυναμίες;
“Πάρα πολλά, συχνά γίνομαι νευρική γιατί δεν μου αρέσει οι ήρεμες καταστάσεις είμαι απόλυτη. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ πολύ να αλλάξω, και τέλος έχω αλλεργία στην αγένεια στην αδικία και στην άρρωστη τσιγκουνιά.”
Τι περιλαμβάνουν τα επόμενα σχέδια της;
“Προς το παρόν αναμένουμε να ξεκινήσουμε και πάλι τα γυρίσματα με τους “Βασιλιάδες” ενώ άμεσα θα ξεκινήσω και πάλι την περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τους “Βρικόλακες”. Η αλήθεια είναι ότι ο χειμώνας ήταν πολύ πιεσμένος και αυτό το μικρό διάλειμμα ήταν κάτι που όλοι το είχαμε ανάγκη.”
Ο Τόμας Πρωτόπαπας μίλησε για το πως μπήκε η ηθοποιία στη ζωή του, για τα ταμπού της κοινωνίας και τις σχέσεις.
Ο τηλεοπτικός Αλέξης αναφέρθηκε στην ηθοποιία και πως μπήκε στη ζωή του: “Η ηθοποιία μου άρεσε από μικρή ηλικία γιατί θαύμαζα όλους τους καλλιτέχνες και έβλεπα σε αυτόν το χώρο ότι οι άνθρωποι είναι ανοιχτόμυαλοι.”
Πως προέκυψε η συμμετοχή του στους “Βασιλιάδες”;
“Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που μου τηλεφώνησαν έπειτα από τρεις μήνες κάστινγκ και μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι στο βασικό κάστ. Ήταν μία από τις πιο όμορφες και αγχώδεις στιγμές της ζωής μου.”
Τον προβληματίζουν τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην τηλεόραση;
“Με αγχώνει η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί η οποία αναπόφευκτα επηρεάζει και την τηλεόραση. Είμαστε πολύ καιρό απλήρωτοι από τους “Βασιλιάδες” όπως άλλωστε και τόσος κόσμος που συνεχίζει να εργάζεται αλλά τουλάχιστον είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε δουλειά και ελπίζουμε ότι θα δούμε κάποια στιγμή φώς στο τούνελ” εξομολογήθηκε.
Πιστεύει ότι η ελληνική κοινωνία είναι παλαιών αρχών και γεμάτη ταμπού;
“Υπάρχει μια πρόοδος και μια ανεκτιμότητα στη διαφορετικότητα, γεγονός που είναι πολύ συμαντικό και βασικό για να είναι υγιής μια κοινωνία… Όλοι περνάμε μια περίοδο κρίσης και ανακαλύπτουμε χαρές που είχαμε ξεχάσει, δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να φανούμε με υλικά αγαθά οπότε σιγά σιγά δεχόμαστε τους εαυτούς μας” ανέφερε.
Πως τον κερδίζει μια γυναίκα;
“Με το χιούμορ της, αλλά κυρίως με το να μην είναι ωραιοπαθής και ψυχωτική με το shopping. Θεωρώ λάθος το ότι μια γυναίκα προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της ενισχύοντας την εξωτερική της εμφάνιση και όχι δουλεύοντας την ψυχή τους”.

Είναι πιστός στις σχέσεις του;
“Ναι, δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τους ανθρώπους, μια σχέση θέλει ενέργεια κόπο και προσπάθεια. Αν θέλω να είμαι μόνο με έναν άνθρωπο δεν χρειάζεται να ταλαιπωρώ ούτε τους άλλους ούτε και τον εαυτό μου” ανέφερε.
Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε για την τηλεόραση, την συμμετοχή μου στους “Βασιλιάδες” και τον αν αποδέχεται τον τίτλο του ζεν πρεμιέ.
Ο Μάνος μιλώντας για την συμμετοχή του στους “Βασιλιάδες” ανέφερε: “Προς το παρόν δεν το πιστεύω βλέπω τις αντιδράσεις του κόσμου στο δρόμο μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων και τα χάνω. Τώρα καταλαβαίνω στο πετσί μου τη δύναμη της τηλεόρασης, από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν όλα” είπε.
Πως βλέπει τα πράγματα στην τηλεόραση;
“Η τηλεόραση όπως και όλες οι οικονομικές δραστηριότητες στη χώρα μας είναι σε μεγάλη κρίση… Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα όσο περνάει ο καιρός.”
Αποδέχεται τον τίτλο του ζεν πρεμιέ;
“Τους τίτλους σ’ τους αποδίδει το συνάφι και ο κόσμος, εγώ δεν βιάζομαι να αυτοχαρακτηριστώ ζεν πρεμιέ γιατί καμία φορά οι χαρακτηρισμοί παγιδεύουν έναν ηθοποιό. Είμαι ακόμα στη φάση που ψάχνομαι και μαθαίνω”.
Τι περιλαμβάνουν τα επόμενα σχέδια του;
“Το μόνο που εύχομαι είναι να με περιλαμβάνουν στα σχέδιά τους εκείνοι που οργανώνουν τις παραστάσεις, τα σίριαλ και τις ταινίες. Δεν βρίσκομαι ούτε στην ηλικία ούτε στη θέση να κάνω σχέδια και προτάσεις για το μέλλον” κατέληξε.

Read More

And More