Τι αποκάλυψε ο Τζώνυ Καλημέρης για το τηλεοπτικό μέλλον της Ρ.Θρασκιά και του Χρ. Φερεντίνου;

Ενας από τους ανθρώπους που ξέρουν καλά τι πάει να πει τηλεόραση, ένας από τους πιο πιστούς θαυμαστές της που την έχει υπηρετήσει με πάθος χρόνια, ο Τζώνυ Καλημέρης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και όπως πάντα είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Μάλιστα, προχώρησε και σε διοικητικές αποκαλύψεις σε ότι έχει να κάνει με την ΕΡΤ, από το πόστο του διευθυντή προγράμματος που κατέχει, μιας και μας αποκάλυψε το τι θα γίνει τελικά τόσο με την Ράνια Θρασκιά στην ΕΡΤ, όσο και με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Για την πολύπαθη και πολυ-αναβαλόμενη πρεμιέρα της Ράνιας είπε: «Η Ράνια ή θα ξεκινήσει κοντά, μετά το Πάσχα για να χει ένα δίμηνο να «τρέξει» την εκπομπή, ή αλλιώς αν δεν προλάβει πάμε για του χρόνου. »

Για τον Χρήστο Φερεντίνο: «Υπάρχουν δύο ιδέες για τον Χρήστο, κάνουμε συζήτηση για ένα late night με στοιχεία χιούμορ.και μας έχει προτείνει και ο ίδιος κάτι και το συζητάμε. Ο Χρήστος είναι από τα πρόσωπα που λείπουν από την τηλεόραση»

Τέλος τοποθετήθηκε και για την κρίση στις επαγγελματικές σχέσης της Ελλης Στάη με την δημόσια τηλεόραση: «Η Έλλη συνεχίζει κανονικά στην δημόσια τηλεόραση. Τα βρήκανε με τον Αιμίλιο Λιάτσο και αποσοβήθηκε η κρίση χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.. Παλιά οι τσακωμοί μέσα στην τηλεόραση ήταν μέσα στη δουλειά. Έχουν γίνει τόσο άγρια τα πράγματα τώρα και υπάρχει αυτή η τρομερή ευκολία με τα social media, που δεν υπάρχει τίποτα εν οίκω όλα γίνονται εν δήμω. Κανένας πλέον δεν έχει την ψυχραιμία του παρελθόντος . Όλοι αντιδρούν σπασμωδικά και πράγματα που δεν είναι τόσο σοβαρά, παίρνουν μεγάλες διαστάσεις».

Read More

And More