Τι αποκαλύπτει ο Γ. Λιάγκας για το «Πρωινό Μou», την Φαίη, το νέο τους συμβόλαιο και την Σ. Σταμάτη;

Τι αποκαλύπτει ο Γ. Λιάγκας για το «Πρωινό Μou», την Φαίη, το νέο τους συμβόλαιο και την Σ. Σταμάτη; | tlife.gr

Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του καταστήματος που αποφάσισε ο Γιώργος Λιάγκας να ανοίξει μαζί με κάποια φιλαράκια του στην παραλιακή, φιλοξενήθηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του Alter , «Πολύ Μπλα Μπλα» ,όπου και μίλησε για όλα… Και κυρίως ; Για τα τηλεοπτικά του, τα οποία και αυτό τον καιρό, σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον των site, των περιοδικών και των εφημερίδων.

Εννοείται φυσικά πως η συζήτηση στράφηκε γύρω από το αν έχουν υπογράψει μαζί με την Φαίη Σκορδά το νέο τους συμβόλαιο με το Mega…

«Η αλήθεια είναι πως έχει υπάρξει ,ήδη, μία προφορική συμφωνία με το Mega, όμως, ακόμα δεν έχουμε υπογράψει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ένιωσε την ανάγκη να επισημάνει πως αυτή η νέα σεζόν, η σεζόν 2011-2012, θα είναι και η τελευταία που θα συνυπάρξει μαζί με την Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό Μou» :

«Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που συνυπάρχουμε τηλεοπτικά με τη Φαίη. Έχουμε εξηγήσει και στο Mega ότι μετά και την φετινή σεζόν, θέλουμε να κάνουμε καθένας διαφορετικά πράγματα. Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα δικά μας. Αν έχουμε μέχρι τότε τηλεοπτική αξία, το Mega θα μας προτείνει κάτι άλλο.»

Επίσης ο οικοδεσπότης του πρωινού του Μεγάλου Καναλιού, αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να φέρει και πάλι στο «Πρωινό Mou», την Σάσα Σταμάτη, η οποία ως γνωστόν φέτος… εξοστρακίστηκε κακήν κακώς από την εκπομπή, μετά από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον αρχισυντάκτη Γιάννη Καφάτο :

«Οντως δεν αποκλείεται η Σάσα Σταμάτη να επιστρέψει στην εκπομπή. Τουλάχιστον και εγώ και η Φαίη έχουμε σκοπό να εισηγηθούμε την επιστροφή της στην εκπομπή…»

Φυσικά ο Γιώργος κλήθηκε να απαντήσει και σε πολλά άλλα ερωτήματα, ανάμεσα στα οποία υπήρξε και ερώτηση σε σχέση με τις χρηματικές απολαβές της Ελένης Μενεγάκη. Ετσι, δήλωσε κατηγορηματικά πως η Ελένη «αξίζει τα λεφτά της» ,ενώ τόνισε πως ο ίδιος τα «λεφτά της Ελένης δεν τα έχει δει ποτέ, ούτε με… κυάλια» !

READ more