Τι αποκαλύπτει ο Παπακαλιάτης για το τέλος του “4”

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και σεναριογράφος Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για το τέλος την επιτυχημένης σειράς “4” που καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Σε συνέντευξη του στο Βήμα, ο Χριστόφορος μίλησε για την επιτυχημένη του σειρά, τα λάθη του παρελθόντος και το μέλλον της τηλεόρασης, το οποίο θεωρεί και δυσοίωνο.

Αρχικά, ο Έλληνας καλλιτέχνης είναι ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα της σειράς “4”, η οποία ολοκληρώνει σήμερα το βράδυ τον κύκλο της. “Αν νιώθω κάτι αυτό είναι όχι δικαιωμένος αλλά ανακουφισμένος που μια τόσο δύσκολη δουλειά είχε την επιβράβευση που όλοι μας υποσυνείδητα επιζητούμε”, λέει ο διάσημος ηθοποιός.

Σε ερώτηση αν θα συνέχιζε τη σειρά την επόμενη σεζόν ο ίδιος σχολιάζει: “Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά. Στο κανάλι, όμως, όσο και να στήριζε τους “4”, ήταν αβάσταχτο ένα τέτοιο κόστος. Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες ήταν πρακτικά αδύνατον. Και ειδικά και με αυτόν τον φόρο του 20% οι “4” θα έπρεπε να γίνονταν “1”. Αλλη δουλειά, δηλαδή.”

Ωστόσο, όσον αφορά γενικότερα την κρίση, ο ίδιος αναφέρει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η τηλεόραση. “Το τραγικό είναι ότι από τις 35 δουλειές φθάσαμε σήμερα στις πέντε και αυτές όσο πιο φθηνά γίνεται”, λέει χαρακτηριστικά, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πράγματα.

Τέλος, για το φινάλε της σειράς και το αν “Υπάρχει το για πάντα;”, ο Χριστόφορος αποκαλύπτει πως πρόκειται για ένα ερώτημα που όλοι θέτουμε κάποια στιγμή στον εαυτό μας. “Με λίγα λόγια το τελευταίο επεισόδιο δεν είναι τόσο ένα επεισόδιο αποκαλύψεων και ανατροπών όσο ένα επεισόδιο “επίλογος” σε τέσσερις ιστορίες που έπρεπε να τελειώσουν βιαστικά λόγω των γεγονότων”, λέει χαρακτηριστικά.

Read More

And More