Τι δήλωσε ο Γ. Αλκαίος μετά την πρόκρισή του στον τελικό;

Τι δήλωσε ο Γ. Αλκαίος μετά την πρόκρισή του στον τελικό; | tlife.gr

Ο Γιώργος Αλκαίος ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα αλλά και κουρασμένος μίλησε σε δημοσιογράφους και δήλωσε πως τα εύσημα πάνε σε όλη την ομάδα του »ΟΡΑ» και όχι μόνο σε εκείνον γιατί ήταν μια συλλογική δουλειά και επιτυχία. Όσον αφορά την ανακοίνωση της πρόκρισής του στη τέταρτη θέση είπε: »Το είχε πει ο Σχοινάς ότι θα προκριθώ στην 4η θέση. Το τι σημαίνει ο αριθμός τέσσερα για μένα θα σας το πω μετά τον τελικό».

Όσον αφορά τα συναισθήματά του στην σκηνή δήλωσε: »Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι μας έβλεπε όλη η Ευρώπη. Αισθανόμασταν ότι κάναμε πρόβα». Σε σχόλιο δημοσιογράφου για κάποια αποτυχημένα πλάνα απάντησε: » Δεν ασχολούμαστε με τα πλάνα. Δεν πρέπει γιατί το μυαλό μας θα αρχίσει να λειτουργεί αλλιώς και δεν κάνει».

Παραδέχτηκε πως η σημαία που κρατούσε ήταν αυτή που κράταγε και η Έλενα Παπαρίζου όταν ανακηρύχθηκε νικήτρια. Είναι πολύ αισιόδοξος και θεωρεί ότι θα ζήσουμε έναν μεγάλο τελικό, όπως και τότε με την Έλενα. Υποσχέθηκε πως με την λήξη της Eurovision θα μας αποκαλύψει πάρα πολλά πράγματα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν νιώθει δικαίωση ή αν κάνει μια επανεκκίνηση που από εκεί που τον είχαν όλοι ξεχάσει τώρα ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη είπε: »Για μένα δεν υπάρχει επανεκκίνηση για έναν καλλιτέχνη. Τόσα χρόνια που δεν με βλέπατε εγώ συνέχισα να δουλεύω απλά εσείς δεν γνωρίζετε το πού».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Αλκαίου:

READ more